Μπορείς να αποσυνδεθείς από τον λογαριασμό σου μέσω της ενότητας «Αποσύνδεση» στο προφίλ σου.
Με την αποσύνδεση, ο λογαριασμός σου αποχωρεί από την εφαρμογή στη συγκεκριμένη συσκευή.
Κατά την επόμενη είσοδο στον λογαριασμό σου από την ίδια συσκευή, θα χρειαστεί να την πιστοποιήσεις (enroll) εκ νέου.