Στο Chat&Pay μπορείς να αποκλείσεις μια συνομιλία εύκολα μέσα από το βοηθητικό μενού της εκάστοτε συνομιλίας.
Πώς αποκλείω μια συνομιλία;
Για να αποκλείσεις μια συνομιλία ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
- Πήγαινε στη συνομιλία που θέλεις να αποκλείσεις.
- Πάτησε τις τρεις τελείες (⋮) πάνω δεξιά στην οθόνη της συνομιλίας.
- Επίλεξε την επιλογή «Αποκλεισμός συνομιλίας».
Τι συμβαίνει όταν αποκλείω μια συνομιλία;
Όταν αποκλείεις μια συνομιλία με κάποιον χρήστη:
- Σταματάς να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για νέα μηνύματα από τον συγκεκριμένο χρήστη.
- Η συνομιλία μεταφέρεται στη λίστα των αποκλεισμένων συνομιλιών.
Πού βλέπω τις αποκλεισμένες συνομιλίες;
Για να δεις όλες τις συνομιλίες που έχεις αποκλείσει:
- Πήγαινε στην αρχική σελίδα του Chat&Pay.
- Άνοιξε το βοηθητικό μενού πατώντας τις τρεις τελείες (⋮) επάνω δεξιά.
- Επίλεξε την ενότητα «Αποκλεισμένες συνομιλίες».